Українські зірки встановлять рекорд на Луганщині

Анжеліка Рудницька за підтримки Українського культурного фонду і Луганської обласної держадміністрації представляють до 30-ліття Незалежності Українимегашоу ТИ У МЕНЕ ЄДИНА 23 серпня 2021 року в м. Сєвєродонецьк на площі Перемоги. 

У концерті візьмуть участь Анжеліка Рудницька, Поль Манондіз, гурти«Шпилясті кобзарі»,”OT VINTA”, «GG ГуляйГород», ЯРМАК, СКАЙ. 

Родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні ЧЕРВОНА РУТА, у якому, як очікують організатори, братимуть участь близько 4 тисяч осіб. До свята долучаться Хмельницький театр ляльок ДИВЕНЬ з виставою для дітей та улюблені украінські письменники Сашко Дерманський, Тетяна Череп-Пероганич, Артем Полежака, Дмитро Лазуткін, які виступлять у рамках проекту «Територія Книги». Протягом дня відбуватиметься виставка-ярмарок «Територія Майстрів». 

Я З ПОЧАТКУ ВІЙНИ ПРАЦЮЮ У ПРИФРОНТОВІЙ ЗОНІ. У СЄВЄРОДОНЕЦЬКУ МИ ВЖЕ РОБИЛИ ВЕЛИКІ СВЯТКОВІ АКЦІЇ ТА РЕКОРДИ З УКРАЇНСЬКИМ ДУХОМ, — РОЗПОВІДАЄ ІНІЦІАТОРКА ПРОЕКТУ, СПІВАЧКА АНЖЕЛІКА РУДНИЦЬКА. — АЛЕ ТАКИЙ МАСШТАБ СТАВ МОЖЛИВИМ ЗАВДЯКИ ПІДТРИМЦІ УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ. ДЛЯ УСІЄЇ КОМАНДИ — ЦЕ НЕАБИЯКИЙ ВИКЛИК: ЗА ДВА ТИЖНІ ЗРОБИТИ ВЕЛИКУ АКЦІЮ. АЛЕ МИ ТВОРИМО З НАТХНЕННЯМ І ЛЮБОВ’Ю. СПОДІВАЮСЯ, НАШ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ БУДЕ ЯСКРАВИМ І НЕЗАБУТНІМ.ЗАПРОШУЄМО УСІХ МЕШКАНЦІВ ПРИФРОНТОВОЇ ЗОНИ ПРИЄДНУВАТИСЯ ДО ВЕЛИКОГО СВЯТА І РАЗОМ ЗАСПІВАТИ «ТИ У МЕНЕ ЄДИНА». 

23 серпня 2021 р., м. Сєвєродонецьк, площа Перемоги. Початок концерту о 18 годині. Вхід на всі заходи безкоштовний. Телеверсію події можна буде побачити на ютюб-каналі «Територія А» та українських телеканалах.

«В ТІЛІ УКРАЇНИ — НА ЛУГАНЩИНІ ГЛИБОКА РАНА, ТОМУ ВСІ ТУДИ» 

ЮРІЙ ЖУРАВЕЛЬ, МИТЕЦЬ І МУЗИКАНТ 

«МІЙ ПЕРШИЙ ВИСТУП НА ДОНБАСІ БУВ САМЕ В СЕВЕРОДОНЕЦЬКУ ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ 2014 РОКУ. В 2019 БУЛА, ТАКОЖ, НЕЙМОВІРНА ПОТУЖНА ЗУСТРІЧ. 2021 — МИ ЇДЕМО ПОВНИМ ЖИВИМ СКЛАДОМ, ЩОБ ПОКАЗАТИ, ЯК МАЄ ЗВУЧАТИ СПРАВЖНІЙ ХІП-ХОП!» 

ОЛЕКСАНДР ЯРМАК, МУЗИКАНТ 

«КОЖНОГО РАНКУ, КОЛИ НАД УКРАЇНОЮ СХОДИТЬ СОНЦЕ, ВОНО СХОДИТЬ СПОЧАТКУ НАД ЛУГАНЩИНОЮ. ЛУГАНЩИНА — СОНЯЧНІ ВОРОТА УКРАЇНИ!» 

АРТЕМ ПОЛІЖАКА, ПОЕТ 

«НАША П’ЯТНАДЦЯТА ПОЇЗДКА НА СХІД ПРИПАДАЄ НА 30-ТИ РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!ДЛЯ КОЖНОГО З НАС ЦЕ ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, І МИ ПИШАЄМОСЯ ТИМ, ЩО СВЯТКУВАТИМЕМО ЦЮ ЮВІЛЕЙНУ ДАТУ РАЗОМ З ЛУГАНЩИНОЮ! ПРОКАЧАЄМО НАШИМИ ПІСНЯМИ СВІЙ НЕЗАЛЕЖНИЙ СВІТ!» 

ГУРТ «ГУЛЯЙГОРОД» 

«ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ, ЩОБ, ТАК ДОВГО І ЖОРСТОКО СТРАЖДАЮЧИЙ РЕГІОН УКРАЇНИ ВІДЧУВ ТЕПЛО НАШИХ СЕРДЕЦЬ. МИ З ВАМИ, НАШІ РІДНІ! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!» 

СЕРГІЙ БРИЖАНЬГОЛОВНИЙ РЕЖИСЕР ТЕАТРУ ЛЯЛЬОК «ДИВЕНЬ», М. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

Подія в ФБ: https://cutt.ly/4QZWBFM

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Яндекс.Метрика